welcome back, sunshine. And Silicon.

God morgon.

Jag har insett nu på äldre dar, (haha), att silikon är jävligt fult.
Och massa botox i läpparna. Så jävla överdrivet. Tycker inte att det ser helt mänskligt ut, om jag ska vara ärlig.
Fast, de flesta killarna har la inget emot att dra snoppen mellan två hårda plastiga "bröst" och bli avsugen av någon med världens k*ksugar-läppar? Ni tjejer, vill inte ni ha två bollar istället för bröst?
Att förstöra något så fint som bröst, genom att pumpa in massa silikon är synd. Ok om man har fula bröst och HATAR dom, (nu säger jag inte SMÅ-bröst, för små bröst är oftast mkt finare än stora, can you believe it?)
Men har du ett par schysst rattar, GE FAN I SILIKON! i alla fall de första 40-åren. ;)



Bildbevis; smala tjejer ska inte ha silikon, eftersom att de redan har små bröst krävs inte alls mycket silikon för att det ska se ut som bollar istället.


Äckligt, fult, onaturligt...


Feta silkonbröst associerar det flesta till bimbos & porrstärnor.
Jamen är det så jävla konstigt egentligen?
Om en smart människa nu hade velat göra "a boob-job", så hade det såklart sett mycket naturligare ut? Det är faktiskt pinsamt att gå runt i sånna bröst som t ex. Victoria Beckham har.
Porrstjärnor har feta och onaturliga bröst för att så fungerar porrindustrin. Killar gillar att runka till sånt, let's face it.
Att kändisar som tjänar miljoner, gör knepiga bröst-förstoringar som slutar med att de ser ut som just porrstjärnor, är väl som sagt inte det smartaste.
Alltså - stora, feta, onaturliga silikonbröst tillhör BARA bimbos (dvs idioter) eller porrstjärnor (som imo också är idioter)

Slutsats: Har du någonsin sett en smart och respekterad kvinna med stora silikon-bröst? Hör av dej i så fall. Annars står jag fast vid min åsikt.

Kommentarer
Postat av: Sid

Men word va!

2010-03-24 @ 19:24:36
URL: http://twistedorigin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0