MY NEW LOVE!

Hämtade ut skorna igår efter jag lunchat med både Johanna och Bobba...
Jag dör.
De är så fina :')
Är helt kär verkligen.
(kan tyvärr inte visa bild, då jag inte har någon kamera för tillfället och ett tag framöver typ)


Slängde även i en till blondering, nu är jag carrot-head, haha.
STORT misstag att färga det rött, fyfan... Usch.
Jag är osäker på vilken färg jag ens är ute efter,
men Foki's hårfärg är jag jävligt sugen på för jag tycker den är helt fantastisk!



Imorgon ska jag i alla fall titta på liknande hårfärger,
eller bara ljuuuusbrun. Mumsigt.
Ska även inhandla alkohol för i helgen blir det krogen! :*


LOVELOVELOVE.


Det här blir Oktobers kläder (& skor)
Älskar att shoppa på nätet, haha!



Det blev leopardskorna ändå,
för jag kände att de kan vara en sån snygg accesoar förstår ni!
Ja, jag som oftast klär mej i svart (och har många svarta skor redan...) tänkte att dessa leopardskorna kan bli sjukt snygga att bryta mönstret med.


GiEF!!

Läääänge har jag gått och funderat på om jag ska ta och köpa mej ett par kilklackar...
Innan tyckte jag seriöst att det var skitfult, men nu när jag kommit till mina sinnes fulla bruk har jag insett att det är snyggt som satan och jävligt mycket stabilare än vanlig klack!


Haha och självklart så vill jag ju inte börja med ett par "basic", med typ 9 cm klack...
Så någon av dessa blir det - frågan är bara vilken av dom?



ca. 14 cm (leopard) & ca. 15.5 cm (zebra) i klackhöjd, hehe....




Sen har jag även en småförälskelse i dessa skorna.
De är så fula att de blir snygga, helt fab!




How to be famous!!

Hej där!
Eftersom att det har blivit så stort att blogga, så försöker även många därute att bli kände just igenom sin blogg.
Så därför ska jag ge er smarta och väldigt effektiva tips om hur du får mer läsare!




# Skaffa snygg design.
Väldigt viktigt. Mycket roligare att vila ögonen på något intressant och stilfullt, än en vanlig trist design. (som min, haha)

# Gör reklam för dej själv!! Den här punkten kräver två utropstecken, för den är väldigt viktig! På t ex. bilddagboken kan du använda deras funktion som kallas "Siimii", som nog alla har hört talas om? Funkar jättebra om du vill synas och uppmärksamma din blogg! Använd även din Facebook så ofta du kan! Tips : Lägg upp en bild som drar till sej mycket uppmärksamhet!!

# Ha tävlingar i bloggen! Det sprider sej väldigt snabbt kan jag tala om! Alla har väl någon gång fått saker man inte har användning för? Eller köpt fel storlek på något? Fel nyans på sminket? Yeah you name it! Genom att annordna tävlingar där det krävs att personen som vill delta måste länka din blogg på sin blogg (eller annan internet-sida), så sprider det sej på så sätt över hela landet. Värt att tänkas på ;)

# Frågestunder.
Ja folk läser ju din blogg av en anledning, eller hur? Varför inte köra på stort och låta dina läsare fråga dej saker? Försök sedan att vara relativt personlig i svaren,  så visar du samtidigt att du är en väldigt trevlig och jordnära tjej. Plus i kanten! Ingen gillar divor.

# Få bloggen att verka större än den egentligen är. Ja, om ingenting händer, skriv kommentarer till dej själv! Kanske om något ämne du VET att dina läsare vill läsa om? Eller kanske något elakt om dej själv för att uppröra dina läsare? Eller varför inte köra på den säkra sidan - ge dej själv maaaaaaassa smicker genom att posta en anonym kommentar, sedan svara på den jättevänligt och skriva något i stil med att "jag uppskattar sånt här jätte mycket, blir lika rörd och glad varje gång" etc etc etc... Skit-bra tips!!

# Ta mycket bilder! Också en väldigt viktig del i att få din blogg att bli större. Helst någon bild varje dag. Dagens outfit funkar alltid! Tips : om du någon gång shoppar fler än en sak på samma gång, lägg inte upp allt på samma gång!! Vänta med ett plagg eller ett smycke, och lägg upp det en annan dag och kom på någon historia som "detta var det sista, visst var det snyggt?"

# Överdriv ditt liv lite. Ja, i början om det går trögt och det känns som om inga läsare fastnar för din blogg, och du undrar vad felet är? "Ljug" någon gång om att du varit och fikat med en kompis, att du kanske ska iväg och sola, att du ska på bio, äta på restaurang - yeah you name it! För let's face it, i längden är det inte kul att läsa om vad du gör i skolan varje dag ;) Viktigt är dock att du INTE överdriver för mycket. Det finns en fin gräns, tar du i för mycket kommer folk att genomskåda dej och därav hata dej, hehe.

# Kommentera storbloggarnas bloggar! Och delta i varje tävlning du kommer åt, och försök att synas så mycket du kan. All publicitet är ju bra publicitet ;) Var försiktig bara om vilken "stämpel" du har/kommer få när du klättrar mot toppen - sånt är JÄVLIGT svårt att bli av med.

# Ditt privatliv. Alla gillar ju gossip! Om du är sur på någon - var inte rädd att visa det på bloggen! När du är kär, testa att vara lite hemlighetsfull... Men låt det sedan komma ut vem det är du dejtar/är tillsammans med, på det sättet har du byggt ett litet "förtroende" med dina läsare. De kommer att känna att de är en del av ditt liv också, på ett sätt.

# Starta bloggbråk med någon bloggare. Många har blivit kända på detta, varför inte du också? Det gäller bara att tänka ut något riktigt bra, och att vara stark nog att kunna ta emot all eventuell kritik du kommer att få. Helst ska det ske lite "oskyldigt", så att du inte verkar helt desperat om att synas & bli känd.

# Uppdatera ofta!! Också en punkt som får två utropstecken. Det är väldigt viktigt. DÅ ger du ett intryck om att du gillar att blogga, du är mer intressant och folk tycker om att följa din vardag. Helst tre inlägg per dag i snitt, funkar jätte bra. Tips : När du inte vet vad du ska skirva, lägg bara upp en bild. En bild som säger mer en tusen ord ungefär, haha ;)

# Provocera.
Nyckeln till dörren mot framgång, typ. Det behöver självklart inte alltid vara att du trycker ner på folk, utan det kan helt enkelt vara vågade bilder, starka åsikter mm. Det provocerar alltid, och när folk blir provocerade blir det ivriga på att kommentera och låta dej få veta "hur fel du har", och i sin tur kanske länkar din blogg på andra internet-sidor - just för att du har gjort något som är väldigt stickande i ögonen på folk, och de vill dela med sej.



Kom ihåg att dessa tips är för dej som endast vill lyckas / bli känd i genom din blogg. Vissa saker är väldigt ytliga, men har din blogg inte blivit känd naturligt, så måste du tvyärr hjälpa den på traven och dessa tipsen är SKITbra kan jag lova! :)





Kärlek...




Vill ha allt, hihi.♥


Alexandra Nilsson = Kiss?

Alltså, jag avskyr verkligen karaktären "Kissie". (Fast jag är helt hundra på att "Kissie" och Alexandra Nilsson är EXAKT samma person.)
Finns nog inget vidrigare alltså.
Och att den här tjejen ens har MAGE till att klanka ner på t ex. Isabelle Löwengrip & Tyra Sjöstedt, som båda ser ut som filmstjärnor, ja... Det är det nog ingen som förstår.
Men antagligen är det för att stärka sin enormt LÅGA självkänsla, som bl a. resulterar i sönder-redigerade bilder.

Till exempel:

"Hej jag heter Kissie och jag HATAR tjocka människor! De är så jäkla lata... blablabla"



"Men åh, här ser jag ju tjock ut...."



"Och här med..."


"Bäst att jag helt enkelt retucherar bilden lite innan jag lägger upp den på sveriges största blogg! *smack*"



"Sådär ja! Mycket bättre. Ingen ser att den är redigerad ;)"


Kissie klagar även på folk som är naturligt rödhåriga (som om de kan hjälpa det!?), unga mammor, Foki, Dessie, Paow, Amir (ja listan kan som sagt fortsätta...)
Hon påstår även att Jackie Ferm från Paradise Hotel är en tjockis.
Jamen Kissie lilla,
jag tycker inte man ska säga så jävla mycket när man själv ser ut så här:





Jag hade ju inte vågat bada med det där i vattnet alltså...




Till råga på allt har även vår smala Kissie fått för sej att hon är vacker utan smink och har en helt perfekt hy (efter hon var på Gran Canaria... "För finnar är så jävla hemskt, kolla bara på BlondinBella / GrisBella hehehe sooo not Kissie-style....")





*KVACK*


Jag avskyr verkligen den där människan,
och vissa av er kanske tänker såhär just nu "Men palla slösa tid på någon som Kissie"
eller ÄNNU värre
"Jag tycker faktiskt att Kissie är ball!"

Och då ska jag tala om för er - den där människan förtjänar det.
Så många människor hon hängt ut på sin blogg, så många hon tryckt ner och KRÄNKT.
Jag tycker fan att FLER borde hänga ut Kissie alltså... Fortsätta sprida sjukt fula bilder på henne. Få henne att må ännu sämre.

Jag har även funderat ut massa olika saker att göra mot henne. Verkligen få henne att skämmas.
En av tankarna var att kasta en tårta rakt i fejset på henne, men tårta är ju gott så hmm...
Typ se till att se henne i stan och springa klippa av henne håret HAHA. Alltså något sånt - så jävla härligt.


Tillsist bjuder jag på fyra söta bilder till på vår allas Kissie.
Enjoy!


"Yääy, så jävla sööööt"


"Jag är en hääääxaaaaaaa...."


HAHAHHAHAHAHAHAHa...........


Och såhär, mina vänner, ser en blåst, korkad & patetisk 19åring ut när det står still i huvudet.


RSS 2.0